



DAY 1			
Time	Topic	Speaker	
13:00 -13:30	Welcome		
13:30 - 13:50	Contact Lens Discomfort	Rene Mely	
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.		
14:00 - 14:20	The Microstructural Secrets of Contact Lens Related Conjunctival Hyperemia	Christina Grupcheva	
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.		
14:30 - 14:50	The Importance of Contact Lens Surface Properties	Simona Radu	
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.		
15:00 - 15:20	International CL Fitting Trends: Silicone Hydrogels Or Hydrogels	Zeynep Özbek	
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.		
15:30 - 16:00	Coffee Break		
16:00 - 16:20	Live Connection With Limerick	Barry O'Sullivan	
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.		
16:30 - 16:50	Allergy And CLs	Mehmet Orhan	
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.		
17:00 - 17:20	Contact Lens Interactions With Tear Film:	Carol Lakkis	
17:30	Closing- End of Day 1		
19:30	Dinner		
21:00	Poster Quiz Closed		

	DAY 2	
Time	Topic	Speaker
09:20 - 09:30	Opening	
09:30 - 09:50	Contact Lens-Related Infection & Inflammation:	Carol Lakkis
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.	
10:00 - 10:30	PACK-CXL for The Treatment of Corneal Infections	Farhad Hafezi
	10 Minutes Slot for Questions And Discussions etc.	
10:40 - 11:00	In Vivo Confocal Microscopy and Contact Lens Practice:	Christina Grupcheva
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
11:00 - 11:40	Coffee Break	
11:40 - 12:00	Monocular Astigmatism and Prismatic Effect	Sait Eğrilmez
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
12:10 - 12:30	Most Common Mistakes in CL Fitting	Ferda Çiftçi
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
12:40 - 13:40	Lunch	
13:40 - 14:00	CXL in 2015 and Beyond: The ELZA Recommendations	Farhad Hafezi
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
14:10 - 14:30	What About The Eye Tan ?	Simona Radu
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
14:40 - 15:00	DD healthiest Way of CL Wearing	Rene Mely
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
15:10 - 15:40	Patient Insights and How ECP's Understand Them?	Emrullah Taşındı
	10 Minutes Slot for Questions and Discussions etc.	
15:50 - 16:30	Round Table Discussion for All Speakers	
17:00	Closing	